Κατάληψη της πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου από φοιτητές
Την πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχουν καταλάβει φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κατάληψη θα διαρκέσει δύο μέρες, ενώ το απόγευμα προγραμματίζεται ανοιχτή συνέλευση στο χώρο της πρυτανείας.
Την πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχουν καταλάβει φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Πρόκειται για την αυτόνομη ομάδα «Πρωτοβουλία φοιτητών» από το ΑΠΘ, το πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το ΤΕΙ, η οποία κατέλαβε το κτίριο διοίκησης από το πρωί της Πέμπτης και έχει αναρτήσει πανό.
Η κατάληψη θα διαρκέσει δύο μέρες, ενώ το απόγευμα προγραμματίζεται ανοιχτή συνέλευση στο χώρο της πρυτανείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σέρρες: 26χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι την 23χρονη συγκάτοικό της μετά από καυγά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- To Eurogroup ψάχνει κοινή απάντηση απέναντι στην ακρίβεια – Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
- Μπορούν οι δυνατές φιλίες να μας χαρίσουν χρόνια ζωής;
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
