Συνάντηση Κ.Σκανδαλίδη με κυβερνητικούς βουλευτές για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων
Για τα μέτρα που λαμβάνονται στην προσπάθεια εξυγίανσης της αγοράς αγροτικών προϊόντων και το κλείσιμο της ψαλίδας στις τιμές, ενημερώθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σχετική ερώτηση. Πρωταρχικός στόχος το κτύπημα των μεσαζόντων και του καθεστώτος ελληνοποιήσεων είπε ο Κ.Σκανδαλίδης.
Για τα μέτρα που λαμβάνονται στην προσπάθεια εξυγίανσης της αγοράς αγροτικών προϊόντων και το κλείσιμο της ψαλίδας στις τιμές, ενημερώθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σχετική ερώτηση.
Όπως δήλωσε ο υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης μετά τη σύσκεψη πρωταρχικός στόχος του υπουργείου είναι το κτύπημα των μεσαζόντων και του καθεστώτος ελληνοποιήσεων που επικρατούν στην αγορά των αγροτικών προϊόντων.
Αυτά προχωρούν με την αυστηρή εφαρμογή του Μητρώου Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων στις απευθείας διαπραγματεύσεις των παραγωγών με το εμπόριο και την εντατικοποίηση των ελέγχων.
Επανέλαβε δε ότι η ενδυνάμωση του συνεταιριστικού κινήματος θα δώσει την δυνατότητα στους οργανωμένους παραγωγούς να κάνουν παρεμβάσεις στη διαμόρφωση των τιμών.
Εκ μέρους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κώστας Σπηλιώπουλος, ένας εξ αυτών που υπογράφουν την ερώτηση, δήλωσε ότι ο έλεγχος των τιμών στα αγροτικά μας προϊόντα είναι καίρια σημασίας θέμα για την έξοδο από την οικονομική κρίση και την προστασία του εισοδήματος τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζάμπια – Μαρόκο 0-3: Οι γκολάρες του Ελ Κααμπί έστειλαν τους Μαροκινούς στους «16» (vids)
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- «Το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι περνούσα πάρα πολύ καλά»: Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 50 χρόνια νηφαλιότητας
- Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία: Στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Μαρόκου!
- «Αν δινόταν η ευκαιρία, οι Παλαιστίνιοι θα έφευγαν από τη Γάζα» – Live οι δηλώσεις Τραμπ και Νετανιάχου
- Μέγας Ελ Κααμπί: Εκλεψε ξανά την παράσταση – σούπερ γκολ με «ψαλιδάκι»! (vids)
