Εξαρθρώθηκε σπείρα που αφαιρούσε χάλκινα καλώδια από το δίκτυο του ΟΤΕ
Επταμελή σπείρα, η οποία αφαιρούσε χάλκινα καλώδια από το δίκτυο του ΟΣΕ εξάρθρωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Η ζημιά για τον Οργανισμό ανέρχεται στο ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ.
Σπείρα αλλοδαπών, η οποία αφαιρούσε χάλκινα καλώδια από το δίκτυο του ΟΣΕ εξάρθρωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Η ζημιά για τον Οργανισμό ανέρχεται στο ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ.
Η ζημιά αφορά στο τμήμα του δικτύου «Δεκέλεια-Οινόη» όπου δρούσαν τα μέλη της σπείρας. Εκρός από την οικονομική ζημιά, έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του ΟΣΕ.
Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια στις περιοχές Σκούρτα Βιοιωτίας και στο Σχηματάρι, όπου συνελήφθησαν συνολικά επτά αλλοδαποί (πέντε Πακιστανοί, ένας Ινδός και ένας Αλβανός).
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.850 κιλά χάλκινου καλωδίου που είχαν κλέψει από διάφορα σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου στην περιοχή της ΒΑ Αττικής.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η σπείρα δραστηριοποιούνταν το τελευταίο δίμηνο και οι κλέφτες πουλούσαν τα καλώδια σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων (scrap).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν \στον εισαγγέλεα Πρωτοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε