Ο ΟΤΕ μειώνει τη χρέωση των κλήσεων από σταθερό σε κινητό
Ενιαία χρέωση 10,33 λεπτά του ευρώ το λεπτό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, αποκτούν από την 1η Ιανουαρίου οι κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε στις 3 Ιανουαρίου ο ΟΤΕ. Η μείωση έφτασε το 13,3%.
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε στις 3 Ιανουαρίου νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone και Wind, με ισχύ από 1/1/2011.
Συγκεκριμένα, οι κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητό όλων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, έχουν ενιαία χρέωση 0,1033 ευρώ ανά λεπτό επικοινωνίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (0,001722 €/sec.), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
«Οι πελάτες του ΟΤΕ επωφελούνται σημαντικά από τις παραπάνω τιμολογιακές μεταβολές, απολαμβάνοντας μειώσεις 13,3%, ενώ οι χρεώσεις του ΟΤΕ για κλήσεις από σταθερό σε κινητό παραμένουν οι φθηνότερες στην αγορά», καταλήγει η ανακοίνωση του οργανισμού.
In.gr Τεχνολογία
- Έντονη κριτική στις ΗΠΑ για την παραμονή του Αντετοκούνμπο στους Μπακς: «Άλλη μια σεζόν στα σκουπίδια» (vid)
- Χίος: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε πιθανή εκδοχή», λέει ναύαρχος εν αποστρατεία για την τραγωδία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Και ο πρίγκιπας Λορέν του Βελγίου στον ιστό του παιδοβιαστή – Η απάντησή του
- Δήμος ανησυχεί για την εμφάνιση λύκων και αγριόχοιρων στον αστικό ιστό και ζητάει την απομάκρυνση τους
- Πλοίο χωρίς πυξίδα το χωροταξικό για τον τουρισμό
- Ρωσία: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αντιστράτηγο στη Μόσχα – Ποιος είναι ο ρόλος του στην ανταρσία της Wagner
