Ο ΟΤΕ μειώνει τη χρέωση των κλήσεων από σταθερό σε κινητό
Ενιαία χρέωση 10,33 λεπτά του ευρώ το λεπτό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, αποκτούν από την 1η Ιανουαρίου οι κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε στις 3 Ιανουαρίου ο ΟΤΕ. Η μείωση έφτασε το 13,3%.
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε στις 3 Ιανουαρίου νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone και Wind, με ισχύ από 1/1/2011.
Συγκεκριμένα, οι κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητό όλων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, έχουν ενιαία χρέωση 0,1033 ευρώ ανά λεπτό επικοινωνίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (0,001722 €/sec.), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
«Οι πελάτες του ΟΤΕ επωφελούνται σημαντικά από τις παραπάνω τιμολογιακές μεταβολές, απολαμβάνοντας μειώσεις 13,3%, ενώ οι χρεώσεις του ΟΤΕ για κλήσεις από σταθερό σε κινητό παραμένουν οι φθηνότερες στην αγορά», καταλήγει η ανακοίνωση του οργανισμού.
In.gr Τεχνολογία
- «Βlackout challenge» – Γονείς στη Βρετανία προσφεύγουν κατά του TikTok για τον θάνατο των παιδιών τους
- Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος τσαντάκιας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Ηράκλειο
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
