
Δέσμευση για καθαρό Πειραιά σε 60 ημέρες πήρε από τους εργαζόμενους ο Β.Μιχαλολιάκος
Τη δέσμευση των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας ότι θα βοηθήσουν για να γίνει πράξη η υπόσχεση για «καθαρό Πειραιά μέσα σε 60 μέρες» απέσπασε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος συναντήθηκε τη Δευτέρα με εκπροσώπούς τους.
Τη δέσμευση των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας ότι θα βοηθήσουν για να γίνει πράξη η υπόσχεση για «καθαρό Πειραιά μέσα σε 60 μέρες» απέσπασε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος συναντήθηκε τη Δευτέρα με εκπροσώπούς τους.
«Εκείνο που τόνισα στους εκπροσώπους των εργαζομένων ήταν να υπερβούν ζητήματα που αυξάνουν τις εσωτερικές τριβές των υπηρεσιών και μπορούν να δυσκολέψουν το κοινό έργο» τόνισε ο δήμαρχος.
Πρόσθεσε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουν να αφήσουν λίγο πιο έξω το εγώ και να στηριχθούμε στο εμείς».
Ο κ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε και με εργαζόμενους της οδοποιϊας, του πρασίνου, της δημοτικής ραδιοφωνίας Πειραιά και τους διευθυντές της Δημοτικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους της ΔΗ.ΡΑ.Π, δεσμεύτηκε ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο θα παραμείνει και θα το στηρίξει με όποιες δυνάμεις μπορεί, ενώ προανήγγειλε μείωση του κοστολογίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Κλιμάκωση χωρίς όρια, βλέπει ο ΟΗΕ, και ανθρωπιστική κρίση μεγάλης κλίμακας
- Κριμαία: 29 νεκροί σε συντριβή ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους
- Ιράν: Για πρώτη φορά ο Αραγτσί αναφέρεται σε απευθείας επικοινωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
- Ιράν: Οι 2 στους 3 Αμερικανούς θέλουν να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος
- Ιράν: Ο πόλεμος θα τελειώσει σε «δύο ή τρεις εβδομάδες», δηλώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Περικοπές στη χρήση πετρελαίου και αερίου