Yβριδικό crossover ετοιμάζει η Cadillac
Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Cadillac θα έχει ως αφετηρία το crossover SRX και την τεχνολογία που εφοδιάζει το ηλεκτροκίνητο Chevrolet Volt.
Η τελευταία απόπειρα της αμερικανικής φίρμας να συμπεριλάβει ένα «πράσινο» μοντέλο στην γκάμα της δεν βρήκε διέξοδο στην αγορά καθώς η μητρική GM εν μέσω περικοπών πάσης φύσεως, αποφάσισε ότι το plug-in υβριδικό Cadillac Converj που η φίρμα παρουσίασε ως πρωτότυπο στην έκθεση της Γενεύης το 2009, δεν θα περάσει τελικά στην παραγωγή.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται να εγκαταλείφθηκε μόνο προσωρινά από τον αμερικανικό όμιλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ετοιμάζεται ένα νέο μοντέλο αντίστοιχου προσανατολισμού που θα βασίζεται στο crossover της Cadillac, SRX έχοντας ως αφετηρία την τεχνολογία του ηλεκτροκίνητου Chevrolet Volt όπως άλλωστε και ο πρωτότυπος προκάτοχός του.
Αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες που αφορούν το αμερικανικό μοντέλο είναι λιγοστές σε επίσημο επίπεδο, οι φήμες το θέλουν να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως πρωτότυπο σε κάποια από τις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου του 2012 με την προοπτική να λανσαριστεί άμεσα.
auto.in.gr
- Θεσσαλονίκη: Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στον βυθό του λιμανιού
- Ο Τραμπ δηλώνει πως «θα βρεθεί μια λύση» για τη Γροιλανδία
- Βενεζουέλα: «Εκτενής, παραγωγική και ευγενική» η συζήτησή μου με τον Τραμπ, λέει η Ροδρίγκες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μεγάλες αλλαγές, μαζικές προσλήψεις
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι συνομίλησε με τη Ροδρίγκες που «είναι υπέροχος άνθρωπος»
- Νιγηρία – Μαρόκο 0-0, 4-2 πεν.: Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Ελ Κααμπί! (vid)