
Η… βατή Κόπερ στο δρόμο του Πανιωνίου για την τετράδα
Η πρόκριση στην τετράδα του LEN Trophy ανδρών είναι ανοικτή για τον Πανιώνιο, καθώς η κλήρωση της προημιτελικής φάσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, ήταν βατή για την ελληνική ομάδα. Ο Πανιώνιος κληρώθηκε με τη Σλοβενική Κόπερ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Κόπερ στις 19 Ιανουαρίου και τη ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη στις 2 Φεβρουαρίου.
Η πρόκριση στην τετράδα του LEN Trophy ανδρών είναι ανοικτή για τον Πανιώνιο, καθώς η κλήρωση της προημιτελικής φάσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, ήταν βατή για την ελληνική ομάδα.
Ο Πανιώνιος κληρώθηκε με τη Σλοβενική Κόπερ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Κόπερ στις 19 Ιανουαρίου και τη ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη στις 2 Φεβρουαρίου.
Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Κόπερ – Πανιώνιος
Μαρσέιγ – Μπρέσια
Χόνβεντ – Οραντέα
Σαβόνα – Φερεντσβάρος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανώλης Μαυρομάτης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά από 2 χρόνια
- Σπύρος Μελάς: Λόγια απλά, βγαλμένα από την ψυχή
- Πού έπεσε η περισσότερη βροχή – 50 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 80 mm
- Σάρωσε η κακοκαιρία Erminio σε Ανατολική Αττική και νότια προάστια – Έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν δρόμοι
- «Λύγισε» ο Μέσι στο «Μπομπονέρα» – Τα δάκρυα και το «μήνυμα» για το μέλλον του στην Εθνική (vid)
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ

