
Ταινία με θέμα τη ζωή της Αουνγκ Σαν Σούου Κίι γυρίζει ο Λυκ Μπεσόν
Ο Γάλλος σκηνοθέτης και παραγωγός Λυκ Μπεσόν γύρισε στην Ταϊλάνδη σκηνές από τη νέα του ταινία με θέμα τη ζωή της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης στην Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σούου Κίι, την οποία ενσαρκώνει η σταρ του Χόλιγουντ Μισέλ Γεόχ.
Ο Γάλλος σκηνοθέτης και παραγωγός Λυκ Μπεσόν γύρισε στην Ταϊλάνδη σκηνές από τη νέα του ταινία με θέμα τη ζωή της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης στην Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σούου Κίι, την οποία ενσαρκώνει η σταρ του Χόλιγουντ Μισέλ Γεόχ.
Η ηθοποιός, πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, έχει καταγωγή από την Μαλαισία και είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς στην Ασία. Ανάμεσα στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει είναι και το Αναμνήσεις μιας γκέισας.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αούνγκ, η ηθοποιός πέρασε όλη την Δευτέρα στο σπίτι της στην Ρανγκούν και τής έδειξε φωτογραφίες από τα γυρίσματα, όπου φοράει την παραδοσιακή βιρμανική ενδυμασία. «Δεν μοιάζει με την Αούνγκ, εκτός από το προφίλ» είπε ο εκπρόσωπος.
Η 65χρονη Αούνγκ έχει δύο γιους, τον Κιμ και τον Αλεξάντερ, από τον γάμο της το 1972 με τον Βρετανό καθηγητή πανεπιστημίου Μάικλ Αρις. Το 1988 επέστρεψε στη Μιανμάρ κοντά στην άρρωστη μητέρα της και από τότε δεν ξανάφυγε ποτέ.
Η χούντα της Μιανμάρ δεν της επέτρεψε να παραβρεθεί στην κηδεία του συζύγου της στο Λονδίνο το 1999.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αυτή είναι η«χρυσή» βίβλος του Champions League: Το δεύτερο της Παρί
- Τι ζήτησε ο ισραηλινός στρατός από αυτόν του Λιβάνου στις ΗΠΑ
- Πώς πυρκαγιές και πλημμύρες δημιουργούν περιοχές που δεν μπορούν να ασφαλιστούν σε όλη την Ευρώπη
- Χάος στη Ρώμη: Άλογα ξέφυγαν από στρατιωτική πρόβα – Τραυματίστηκαν πέντε πολίτες
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Συστάσεις για τις θεραπείες και τα υποψήφια εμβόλια για τον Έμπολα
- Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ 4-3 πεν. (1-1 κ.α.): Ακλόνητοι στην κορυφή της Ευρώπης οι Παριζιάνοι!





