Εργατικό δυστύχημα με νεκρό 31χρονο εργάτη στο λιμάνι της Καμείρου στη Ρόδο
Τη ζωή του έχασε 31χρονος Αιγύπτιος εργάτης στον προβλήτα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας στη Ρόδο, όταν κατά τη διάρκεια χειρισμών ανυψωτικού μηχανήματος στο οποίο επέβαινε, αυτό ανετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Η σορός του εργάτη χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική.
Τη ζωή του έχασε 31χρονος Αιγύπτιος εργάτης στον προβλήτα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας στη Ρόδο, όταν κατά τη διάρκεια χειρισμών ανυψωτικού μηχανήματος στο οποίο επέβαινε, αυτό ανετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει την Τρίτη.
Στο σημείο έφθασε δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που απεγκλώβισε τον 31χρονο και τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Ρόδου και η επιθεώρηση εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών
- ΗΠΑ: Έπειτα από ένα μήνα απεργία, επήλθε μερική συμφωνία μεταξύ νοσηλευτών και εργοδοτών στη Νέα Υόρκη
- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανησυχεί για την κατάσταση στη μπασκετική ομάδα της Μονακό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
