Προβληματισμός στον ΟΣΕ μετά το νέο επεισόδιο δολιοφθοράς στις Αφίδνες
Έντονο προβληματισμό στην ηγεσία του ΟΣΕ έχουν προκαλέσει τα όλο και πιο συχνά κρούσματα δολιοφθοράς στο δίκτυο του Οργανισμού. Το πρωί της Παρασκευής διαπιστώθηκε νέα δολιοφθορά με την κοπή καλωδίων, με αποτέλεσμα να σταματήσει για περίπου μισή ώρα η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην περιοχή των Αφιδνών.
Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην ηγεσία του ΟΣΕ, τα όλο και συχνότερα κρούσματα δολιοφθοράς στο δίκτυο του Οργανισμού.
Το πρωί της Παρασκευής διαπιστώθηκε νέα δολιοφθορά με την κοπή καλωδίων, που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει για περίπου μισή ώρα η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην περιοχή των Αφιδνών και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.
Η γραμμή δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία λίγα λεπτά μετά τις 8:00 το πρωί, αφού προηγουμένως αποκαταστάθηκε η βλάβη και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας για τους συρμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σταδιακά ο Γιακουμάκης
- Η Κίνα προειδοποιεί για τον αντίκτυπο του πολέμου στην ενέργεια, τις θαλάσσιες μεταφορές και το εμπόριο
- Αποχαιρετούμε τον Τσακ Νόρις με θρυλικά memes και διαχρονικά αστεία
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς με τη Μπασκόνια (vid)
- Ραντεβού υπήρχαν, αλλά ο Αδωνις δεν τα βρήκε και εκτέθηκε δείχνοντας διαθεσιμότητες Ιουνίου σε νοσοκομείο ως… σημερινά
- Τσεχία: Οργάνωση που αποκαλείται «Earthquake Faction» πυρπόλησε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων