
‘Εσοδα 206 εκατ. ευρώ από τις προκαταβολές της περαίωσης
Στα 206 εκατ. ευρώ ανέρχονταν τα έσοδα που είχε εισπράξει το Δημόσιο μέχρι την Τρίτη από την προκαταβολή για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων. Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη και το ενδεχόμενο παράτασης είναι πολύ πιθανό.
Στα 206 εκατ. ευρώ ανέρχονταν τα έσοδα που είχε εισπράξει το Δημόσιο μέχρι την Τρίτη από την προκαταβολή για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.
Την Πέμπτη είναι η τελευταία μέρα για την υπαγωγή στην ρύθμιση, με βάση την προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών, αλλά ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αποφασιστεί παράταση της προθεσμίας, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στους φορολογούμενους.
Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί αύριο, Πέμπτη και αφού συνεκτιμηθούν από την ηγεσία του υπουργείου τα δεδομένα σχετικά με τις εισπράξεις και την προσέλευση των φορολογούμενων.
Στο υπουργείο εκφράζουν την ικανοποίησή τους σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τη συμβολή τους στην αύξηση των φορολογικών εσόδων.
Σημειώνουν δε ότι στην αύξηση των εσόδων του 2010 θα προσμετρηθούν και τα έσοδα από την καταβολή της επόμενης δόσης της ρύθμισης, τον Δεκέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αργεντινή: Εξορύξεις σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές παγετώνων προωθεί η κυβέρνηση Μιλέι – Θύελλα αντιδράσεων
- Euroleague: Ποιος από τους δύο θα ήθελε περισσότερα playoffs «αιωνίων»; (vids)
- «Artemis II»: Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της NASA
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
