Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στις 25 Νοεμβρίου
Απεργία για τις 25 και 26 Νοεμβρίου κήρυξε η Ομοσπονδία Πρακτόρων ΟΠΑΠ. Οι πράκτορες ζητούν μεταξύ άλλων τη κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων, την άμεση κατάθεση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των Συμβάσεων, την αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσα από τα πρακτορεία, την άμεση ανανέωση και βελτίωση των υφισταμένων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρoυς καθώς και την επαναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ ΑΕ.
Να προβεί σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2010 αποφάσισε την Τρίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσής της.
Οι πράκτορες ζητούν μεταξύ άλλων τη κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων, την άμεση κατάθεση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των Συμβάσεων, την αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσα από τα πρακτορεία, την άμεση ανανέωση και βελτίωση των υφισταμένων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρoυς καθώς και την επαναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ ΑΕ.
Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης μεταξύ άλλων την καταβολή ενός ευρώ ανά εκκαθαριστικό ανά πράκτορα το οποίο θα παρακρατείται από τα μέλη των σωματείων/ μέλη της ΠΟΕΠΠΠ μέσω του μηχανογραφικού συστήματος της ΟΠΑΠ ΑΕ, και θα αποδίδεται στην ΠΟΕΠΠΠ, προκειμένου αυτή να ενισχύσει την οικονομική της αυτοτέλεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είνα η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Αυτό που ξέρουμε με Παναθηναϊκό»
- Κύκλωμα λαθρεμπορίας καπνού: Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι 25 συλληφθέντες
- Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 2-0: Γλυκόπικρη νίκη μετά από δυο μήνες, με… υπογραφή Μπαρτόλο
- Στην Αθήνα τα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο της Χίου – 2,5 ετών το μικρότερο
- Γροιλανδία: Η κρίση δεν έχει τελειώσει – Θετικές οι συνομιλίες, αλλά το αποτέλεσμα αβέβαιο