
Η αποχή είναι ψήφος στη σημερινή κατάσταση της Αθήνας, δήλωσε ο Γ.Καμίνης
Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες απηύθυνε ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Γ.Καμίνης, τονίζοντας ότι «η αποχή είναι ψήφος στη σημερινή κατάσταση της Αθήνας». Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στον Κολωνό, ο κ.Καμίνης τόνισε ότι «η Αθήνα δεν αρέσει σε κανέναν πια» και τόνισε την ανάγκη «να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε την πόλη καλύτερη».
Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες απηύθυνε ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Γ.Καμίνης, τονίζοντας ότι «η αποχή είναι ψήφος στη σημερινή κατάσταση της Αθήνας».
Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στον Κολωνό, ο κ.Καμίνης εξέφρασε την ελπίδα ότι το ποσοστό της αποχής στον δεύτερο γύρο θα είναι χαμηλότερο και χαρακτήρισε την αποχή ως μια μορφή αδράνειας.
Αυτοί που με την αποχή τους στον πρώτο γύρο ήθελαν να δείξουν την αδιαφορία τους, επισήμανε ο κ.Καμίνης, θα πρέπει τώρα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να γυρίσουν σελίδα.
«Η Αθήνα δεν αρέσει σε κανέναν πια», τόνισε ο κ.Καμίνης, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες «για να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε την πόλη καλύτερη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
- Ρωσία – Ουκρανία: Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις – Από δύο νεκροί για κάθε πλευρά
- Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά
