Τράπεζα Κύπρου : Στήριξη επιχειρηματικών σχεδίων που αφορούν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Η Τράπεζα Κύπρου με το πρόγραμμα Eco Loans, διαθέτει μια σειρά προϊόντων για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, για τη χρηματοδότηση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος Eco Loans, εξειδικεύεται ανάλογα με το ύψος της επένδυσης και την επαγγελματική ιδιότητα του ενδιαφερομένου και αφορά:
• Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες από ιδιώτες, με παραγόμενη ενέργεια έως 10 kw
• Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες από ελεύθερους επαγγελματίες & μικρές επιχειρήσεις, με παραγόμενη ενέργεια έως 10 kw
• Την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων από ελεύθερους επαγγελματίες & μικρές επιχειρήσεις, με παραγόμενη ενέργεια άνω των 20 kw
Τα προγράμματα αυτά διακρίνονται από απλότητα και προσφέρονται με ιδιαίτερα ευέλικτους και ανταγωνιστικούς όρους, αποτελώντας έτσι την καλύτερη δυνατή χρηματοδοτική λύση. Διαθέτουν χαμηλό επιτόκιο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επενδυτή, ενώ το ύψος της χρηματοδότησης μπορεί να καλύψει έως και το 100% της αξίας της επένδυσης, και η διάρκεια αποπληρωμής μπορεί να φτάσει έως και τα 20 έτη.
Με το πρόγραμμα Eco Loans, η Τράπεζα Κύπρου επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, με τη στήριξη των επιχειρηματικών σχεδίων που αφορούν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στα φιλικά προϊόντα προς το περιβάλλον, την ευαισθησία της στα περιβαλλοντικά θέματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτά γίνονται μόνο από Ολυμπιακούς – Με φανέλες του Θρύλου στο μεγάλο ντέρμπι στο Μαρακανά (pics, vid)
- ΗΠΑ: Τουλάχιστον 17 νεκροί από τη χιονοκαταιγίδα – Επικίνδυνος παγετός και θερμοκρασίες υπό το μηδέν
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο
- Φωτιές άναψε ο Φραπές στην εξεταστική: Άγρια κόντρα Λιακούλη – Χαλικιά – «Μη μου κουνάτε το δάχτυλο – Να μου ζητήσετε συγγνώμη»
- Άρης: Γύρισε στις προπονήσεις ο Μιγκέλ Αλφαρέλα
- Μυστηριώδες σιδερένιο σύννεφο ανακαλύφθηκε σε διάσημο νεφέλωμα




