Να μη φοβηθεί από τους εκβιασμούς και τα διλήμματα, κάλεσε τον λαό η Αλέκα Παπαρήγα
Κάλεσμα στο λαό να μην φοβηθεί από «τους εκβιασμούς και τα φοβικά διλήμματα» απηύθυνε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 401ο σχολείο στου Γκύζη. «Ο λαός θα πρέπει να γίνει ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων» τόνισε.
Κάλεσμα στο λαό να μην φοβηθεί από «τους εκβιασμούς και τα φοβικά διλήμματα» απηύθυνε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 401ο σχολείο στου Γκύζη.
«Σήμερα θα μετρηθεί η αντοχή του εργαζόμενου λαού απέναντι στους εκβιασμούς και τα φοβικά διλήμματα» τόνισε η κ. Παπαρήγα, σημειώνοντας πως «ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
«Ο λαός πρέπει να γίνει ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων» κατέληξε η κ. Παπαρήγα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442