
«Η κάλπη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα νικήσει απόψε» δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης
Στο 401ο και 402ο σχολείο στου Γκύζη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. «Ο ψηφοφόρος πρέπει να αναδείξει μία τοπική αυτοδιοίκηση ισχυρή και με κοινωνικό χαρακτήρα», τόνισε, προσθέτοντας ότι «η κάλπη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα νικήσει απόψε».
Στο 401ο και 402ο σχολείο στου Γκύζη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι ο ψηφοφόρος πρέπει «να αναδείξει μία τοπική αυτοδιοίκηση ισχυρή, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης, με κοινωνικό χαρακτήρα, αλληλέγγυα προς τους πολίτες, ιδίως σε περίοδο κρίσης με την ασφυκτική παρουσία του Μνημονίου».
«Θεωρώ ότι η κάλπη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι εκείνη που θα νικήσει απόψε» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες

