
Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια αδράνειας και απραξίας, δήλωσε ο Γ.Καμίνης
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια αδράνειας και απραξίας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο κ.Καμίνης προέτρεψε τους πολίτες και κυρίως τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες. «Σήμερα είναι μία νέα αφετηρία», πρόσθεσε.
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια αδράνειας και απραξίας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
«Σήμερα είναι μία νέα αφετηρία», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να ανακουφίσει τους πολίτες από τα προβλήματά τους και να ενισχύσει τους νέους.
Ο κ.Καμίνης προέτρεψε τους πολίτες και κυρίως τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες.
Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών και εκτίμησε ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλιαγμένη: Δύτης περιγράφει την ανάσυρση της σορού του 34χρονου από το «πηγάδι του διαβόλου»
- Δήμος Αθηναίων: Πρόσληψη 68 νέων δημοτικών αστυνομικών
- Τρομακτικό νοκ-άουτ σε αγώνα UFC γυναικών: Αριστερό κροσέ και μετά «πνίξιμο»! (vid)
- Χρήστος Μαυρίκης: Επιστρέφει στη φυλακή – Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δωροδοκία δικαστή
- Τραμπ: Παραδέχεται ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι διαφωνούν μαζί του για το Ιράν
- Η ιστορία της αγαπημένης σκυλίτσας Friday του JFK Jr. – Ήταν κι αυτή στην τραγική πτήση;
