Διάλεξη του Λ.Παπαδήμου για την οικονομία την Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Διάλεξη με θέμα τη «δημοσιονομική εξυγίανση και χρηματοοικονομική σταθερότητα δίνει την Τετάρτη στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καλεσμένος του Megaron Plus, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επίτιμος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος.
Διάλεξη με θέμα τη «δημοσιονομική εξυγίανση και χρηματοοικονομική σταθερότητα δίνει την Τετάρτη στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επίτιμος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνετια με δελτία προτεραιρότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30.
Τη διάλεξη θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής κ. Ιωάννης Μάνος.
Η ομιλία του ακαδημαϊκού και επί σειρά ετών κεντρικού τραπεζίτη, με θητεία στα κέντρα αποφάσεων και χάραξης πολιτικής της Ελλάδας και της Ευρώπης, Λ.Παπαδήμου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, στο πλαίσιο της πολυ-θεματικής σειράς εκδηλώσεων Megaron Plus.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Άνθρακες ο θησαυρός» τα μέτρα της κυβέρνησης για τα καύσιμα
- Συνταγή: Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια
- Συναγερμός σε σχεδόν όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων
- Ιράν: Μαίνεται ο πόλεμος, παρά τα λεγόμενα Τραμπ – Στο στόχαστρο μπαίνουν ενεργειακές υποδομές
- Στην πυρά: Επτά τροφές που καίνε το λίπος
- Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Ο καιρός την 25η Μαρτίου

