Φάρσες για βόμβες στους σταθμούς Σύνταγμα και Αιγάλεω του Μετρό
Εκκενώθηκε προσωρινά ο σταθμός του Συντάγματος του μετρό στην Αθήνα, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα. Αντίστοιχη κακόγουστη φάρσα έγινε το βράδυ στο σταθμό του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα αυτός να κλείσει από τις 11:15 και για περίπου μισή ώρα.
Εκκενώθηκε προσωρινά το απόγευμα της Τετάρτης ο σταθμός του Συντάγματος του μετρό στην Αθήνα, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα.
Συγκεκριμένα, το τηλεφώνημα έγινε στις 18:20 στον ΒΗΜΑ 99,5. Ο άγνωστος είπε ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 30 λεπτά.
Αμέσως εκκενώθηκε ο σταθμός και έκλεισε για το κοινό. Επίσης οι διερχόμενοι συρμοί δεν σταματούσαν στο σταθμό.
Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας, οι οποίοι έλεγξαν το χώρο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.
Αντίστοιχη κακόγουστη φάρσα έγινε το βράδυ στο σταθμό του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα αυτός να κλείσει από τις 11:15 και για περίπου μισή ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;

