Φάρσες για βόμβες στους σταθμούς Σύνταγμα και Αιγάλεω του Μετρό
Εκκενώθηκε προσωρινά ο σταθμός του Συντάγματος του μετρό στην Αθήνα, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα. Αντίστοιχη κακόγουστη φάρσα έγινε το βράδυ στο σταθμό του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα αυτός να κλείσει από τις 11:15 και για περίπου μισή ώρα.
Εκκενώθηκε προσωρινά το απόγευμα της Τετάρτης ο σταθμός του Συντάγματος του μετρό στην Αθήνα, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα.
Συγκεκριμένα, το τηλεφώνημα έγινε στις 18:20 στον ΒΗΜΑ 99,5. Ο άγνωστος είπε ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 30 λεπτά.
Αμέσως εκκενώθηκε ο σταθμός και έκλεισε για το κοινό. Επίσης οι διερχόμενοι συρμοί δεν σταματούσαν στο σταθμό.
Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας, οι οποίοι έλεγξαν το χώρο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.
Αντίστοιχη κακόγουστη φάρσα έγινε το βράδυ στο σταθμό του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα αυτός να κλείσει από τις 11:15 και για περίπου μισή ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάουελ: Γιατί επαίνεσε τον Βόλκερ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου

