Σοβαρά προβλήματα σε Αχαΐα και Ηλεία από την ισχυρή καταιγίδα
Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην Πάτρα, τα Βραχνέικα και την Κάτω Αχαΐα από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή τα ξημερώματα της Τρίτης. Προβλήματα παρουσιάστηκαν, επίσης, στη Βάρδα Ηλείας, στην Κυλλήνη, αλλά και σε αρκετές περιοχές της Αττικής.
Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην Πάτρα, τα Βραχνέικα και την Κάτω Αχαΐα από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή τα ξημερώματα της Τρίτης. Προβλήματα παρουσιάστηκαν, επίσης, στη Βάρδα Ηλείας, στην Κυλλήνη, αλλά και στην Αττική.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 50 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια σπίτια και καταστήματα στην Πάτρα και χρειάστηκε να επέμβει σε 20 περιστατικά, ενώ σημειώθηκαν συνεχείς διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της πόλης αλλά και του νομού Ηλείας.
Καταστήματα και κατοικίες πλημμύρισαν και στην Κυλλήνη, αλλά και τη Βάρδα Ηλείας, ενώ στην Αχαΐα καταστράφηκαν καλλιέργειες.
Προβλήματα αντιμετώπισαν και αρκετές περιοχές της Αττικής.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια στις περιοχές της Καλλιθέας, της Βάρκιζας, του Κερατσινίου και της Νεάπολης, ενώ ζημιές υπέστησαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Γέρακα από χαλαζόπτωση.
Δέντρα έπεσαν στη Δραπετσώνα, την Κυψέλη, τα Σεπόλια και το Κερατσίνι. Στο Κερατσίνι, δε, τρεις οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά του και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
