
Ρύθμιση χρεών με υπαγωγή στο «άρθρο 99» ζητά η «Απογευματινή»
Την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για τη ρύθμιση χρεών ζητά με προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα «Απογευματινή».
Την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για τη ρύθμιση χρεών ζητά με προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα «Απογευματινή».
Το άρθρο 99 προνοεί τη συνεννόηση της ενδιαφερόμενης εταιρείας με το 51% των πιστωτών της για ρύθμιση οφειλών με ταυτόχρονη παρουσίαση πρότασης εξυγίανσης της αιτούσας εταιρείας.
Η «Απογευματινή» φαίνεται να ενδιαφέρεται να υπαχθεί στο καθεστώς του άρθρου 99 ώστε να ρυθμιστούν χρέη της προς την Εθνική Τράπεζα αλλά και προς την εταιρεία που τυπώνεται (Ναυτεμπορική).
Την Τρίτη έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί ενώπιον του Πρωτοδικείου, Τμήμα Ασφαλιστικών, η προσφυγή των εργαζομένων της επιχείρησης διά της ΕΣΗΕΑ, με την οποία ζητούν την έκδοση προσωρινής διαταγής για την καταβολή δεδουλευμένων του Αυγούστου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς

