Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Παραδοσιακά δύσκολη η αποστολή μας στα Πηγάδια» δήλωσε ο Νικοπολίδης

«Παραδοσιακά δύσκολη η αποστολή μας στα Πηγάδια» δήλωσε ο Νικοπολίδης

Στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει παραδοσιακά στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, που έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού» του Κώστα Σαμοθράκη. «Έπιασε μπάλα» ο Ουρτάδο.

Στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει παραδοσιακά στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, που έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού» του Κώστα Σαμοθράκη.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε, γεγονός που επανέφερε τον ενθουσιασμό και τον κόσμο στο γήπεδο.

«Η Ξάνθη είναι παραδοσιακά μια δυνατή και καλή ομάδα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στα Πηγάδια. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δυσκολία που του αρμόζει αφού κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ομάδα, αλλά και την επιστροφή του Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας, τόνισε: «Από το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στην ομάδα. Ήρθε νέος προπονητής και πολλά νέα παιδιά που έφεραν ενθουσιασμό τόσο στον σύλλογο όσο και στον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά».

«Έπιασε μπάλα» ο Ουρτάδο

Στα της πρωινής προπόνησης, ο Μοϊσές Ουρτάδο κατάφερε μετά από καιρό να μπει στο πρόγραμμα με μπάλα, κάτι που ικανοποίησε το τεχνικό επιτελείο, που είχε ανησυχήσει με την κατάσταση της φτέρνας του.

Η κατάσταση στο πόδι του έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ξάνθη παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη και φυσικά στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε, που δύσκολα θα ρισκάρει να τον ρίξει στη μάχη.

O Ισπανός μέσος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και στη συνέχεια φόρεσε για πρώτη φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια μετά από περίπου 25 μέρες και έκανε ασκήσεις με μπάλα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχεια το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί με την επίσης πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο