«Παραδοσιακά δύσκολη η αποστολή μας στα Πηγάδια» δήλωσε ο Νικοπολίδης
Στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει παραδοσιακά στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, που έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού» του Κώστα Σαμοθράκη. «Έπιασε μπάλα» ο Ουρτάδο.
Στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει παραδοσιακά στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, που έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού» του Κώστα Σαμοθράκη.
Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε, γεγονός που επανέφερε τον ενθουσιασμό και τον κόσμο στο γήπεδο.
«Η Ξάνθη είναι παραδοσιακά μια δυνατή και καλή ομάδα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στα Πηγάδια. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δυσκολία που του αρμόζει αφού κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ομάδα, αλλά και την επιστροφή του Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας, τόνισε: «Από το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στην ομάδα. Ήρθε νέος προπονητής και πολλά νέα παιδιά που έφεραν ενθουσιασμό τόσο στον σύλλογο όσο και στον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά».
«Έπιασε μπάλα» ο Ουρτάδο
Στα της πρωινής προπόνησης, ο Μοϊσές Ουρτάδο κατάφερε μετά από καιρό να μπει στο πρόγραμμα με μπάλα, κάτι που ικανοποίησε το τεχνικό επιτελείο, που είχε ανησυχήσει με την κατάσταση της φτέρνας του.
Η κατάσταση στο πόδι του έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ξάνθη παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη και φυσικά στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε, που δύσκολα θα ρισκάρει να τον ρίξει στη μάχη.
O Ισπανός μέσος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και στη συνέχεια φόρεσε για πρώτη φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια μετά από περίπου 25 μέρες και έκανε ασκήσεις με μπάλα.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχεια το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί με την επίσης πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας