
Τρίωρη στάση εργασίας στον ΟΤΕ την Πέμπτη
Μετά τους σιδηροδρομικούς, που απεργούν κατά των κυβερνητικών σχεδίων για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ, στάση εργασίας αποφάσισαν για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, αντιδρώντας στις προωθούμενες από τη διοίκηση του Οργανισμού αλλαγές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους.
Μετά τους σιδηροδρομικούς, που απεργούν κατά των κυβερνητικών σχεδίων για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ, σε κινητοποιήσεις προχωρούν από την Πέμπτη και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ.
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ έχουν προκηρύξει στάση εργασίας από τις 13.00 έως τις 16.00 και 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, την ημερομηνία των οποίων θα καθορίσουν τις επόμενες μέρες, αντιδρώντας στις προωθούμενες από τη διοίκηση του Οργανισμού αλλαγές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους.
Παράλληλα, το ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ «καλεί όλους τους εργαζομένους να κάνουν πράξη καθημερινά την πιστή τήρηση του ωραρίου και να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τους πελάτες-συνδρομητές του ομίλου ΟΤΕ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
