Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του αδελφός ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ της Μυκόνου
Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης 67χρονος, αδελφός ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ της Μυκόνου.
Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης 67χρονος, αδελφός ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ της Μυκόνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρήκε στο σπίτι του, μέσα σε μία λίμνη αίματος, η καθαρίστρια που επισκεπτόταν το σπίτι μία φορά την εβδομάδα.
Ο 67χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από τι έχει προκληθεί. Επίσης, στο σπίτι δεν υπάρχουν επίσης ίχνη διάρρηξης, ούτε έρευνας στο χώρο.
Η αστυνομία πιθανολογεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Στο νησί μεταβαίνει από την Αθήνα κλιμάκιο αποτελούμενο από ιατροδικαστή και άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.
Περισσότερα αναμένονται την Πέμπτη έπειτα από τη νεκροψία και την αυτοψία των αστυνομικών στην κατοικία του θύματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου