Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ΟΠΑΠ
Η KPMG, η Deloitte και η Ernst&Young υπέβαλαν οικονομικές προσφορές για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ΟΠΑΠ ενόψει του διαγωνισμού για την ανάδειξη νέου τεχνολογικού παρόχου, που θα επιτρέψει στην εταιρία να επεκταθεί σε νέες μορφές στοιχηματισμού, σύμφωνα με πηγές εντός του Οργανισμού.
Η KPMG, η Deloitte και η Ernst&Young υπέβαλαν οικονομικές προσφορές για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ΟΠΑΠ ενόψει του διαγωνισμού για την ανάδειξη νέου τεχνολογικού παρόχου, που θα επιτρέψει στην εταιρία να επεκταθεί σε νέες μορφές στοιχηματισμού, σύμφωνα με πηγές εντός του Οργανισμού που επικαλείται το Reuters.
Oι προσφορές θα αποσφραγιστούν τα επόμενα 24ώρα με στόχο η αξιολόγησή τους και η επιλογή να έχει γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ανέφερε η ίδια πηγή.
Στόχος του ΟΠΑΠ είναι ο διαγωνισμός για την επιλογή του τεχνολογικού παρόχου να έχει προκηρυχθεί πριν τα Χριστούγεννα ενώ ΟΠΑΠ και Intralot ανανέωσαν τον Ιούλιο την μεταξύ τους συνεργασία για ένα έτος, με δυνατότητα επέκτασης της σύμβασης για άλλους 12 μήνες.
Ο Οργανισμός είχε ανακοινώσει τότε πως σύντομα θα προσλάμβανε τεχνικό και νομικό σύμβουλο που θα συνέτασσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού για την επιλογή νέου παρόχου, καθώς ο ΟΠΑΠ προετοιμάζεται να επεκταθεί στις αγορές των βιντεολόττο και του διαδικτυακού στοιχήματος, που αναμένεται να απελευθερωθούν σύντομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
- Κρήτη: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Ηράκλειο – Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (pic)
- Μητσοτάκης – Ερντογάν αναφέρθηκαν στο casus belli, τις θαλάσσιες ζώνες, τις μειονότητες και το SAFE
- Καλλιθέα: Καλύτερη εικόνα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι – Τι λέει ο πατέρας του για το ατύχημα
- Χαμός με Κόντε στη Νάπολι – Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και τα δύο… δάχτυλα που έδειξε ο Ιταλός

