Υπό εξέταση το μέλλον της Suzuki στο MotoGP
Η διοίκηση της ιαπωνικής εταιρείας θα αποφασίσει τις προσεχείς εβδομάδες αν η εμπλοκή της αγωνιστικής της ομάδας στο MotoGP το 2011 θα συνεχιστεί κανονικά ή με μία μόνο μοτοσικλέτα - ή, στην ακραία των περιπτώσεων, αν θα διακοπεί.
Η Suzuki δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ότι θα αγωνίζεται με δύο μοτοσικλέτες στο MotoGP το 2011 και με τη φημολογία να φτάνει μέχρι και την αποχώρησή της από το σπορ, τα διοικητικά στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας θα έχουν μια σειρά επαφών στο πλαίσιο του Grand Prix Ιαπωνίας στο Motegi (3/10) πριν την οριστική τους απόφαση.
Ο αγωνιστικός διευθυντής, Shinichi Sahara, θα συναντηθεί με τον εμπορικό διευθυντή του MotoGP, Carmelo Ezpeleta – καθώς η Suzuki έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη συμμετοχή της με δύο εργοστασιακές μοτοσικλέτες στο σπορ το 2011. Επιπλέον, θα υπάρξουν συζητήσεις και με τον βασικό χορηγό της ομάδας.
«Η Suzuki εξετάζει τις μελλοντικές αγωνιστικές δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένου και του 2011» είπε ο S. Sahara. «Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, αλλά εγώ προχωράω με τον προγραμματισμό του 2011 με βάση τη συμμετοχή δύο μοτοσικλετών».
Ο διευθυντής της ομάδας, Paul Denning, συμπλήρωσε: «Η στρατηγική της Suzuki για το νέο έτος δεν είναι στα χέρια του αγωνιστικού τμήματος αλλά στα χέρια της Suzuki Company. Ξέρουμε καλά τι θα θέλαμε να γίνει κι ελπίζουμε να θέλει το ίδιο και η Suzuki, όμως αυτό δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα».
auto.in.gr
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Τα δεδομένα στη Super League: «Μαίνεται» η μάχη για τα play out και την παραμονή
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»