Επίδομα θέρμανσης ζήτησε από την κυβέρνηση Μπλερ η βασίλισσα Ελισάβετ
Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να λάβει το 2004 και αυτή επίδομα θέρμανσης για το Μπάκινχαμ και τις υπόλοιπες κατοικίες της αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την κυβέρνηση Μπλερ λόγω της κατακραυγής που θα προκαλούνταν.
Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να λάβει το 2004 και αυτή επίδομα θέρμανσης για το Μπάκινχαμ και τις υπόλοιπες κατοικίες της αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την κυβέρνηση λόγω της κατακραυγής που θα προκαλούνταν, αναφέρει ο Guardian.
Το αίτημα για αντικατάσταση της μονάδας θέρμανσης στο Μπάκινχαμ και το Γουίντσορ υποβλήθηκε από στέλεχος του βασιλικού οίκου προς την τότε κυβέρνηση Μπλερ
Στην επιστολή του ζητούσε από την αρμόδια Αρχή αν μπορεί περιλαμβάνεται και η βασίλισσα στους δικαιούχους. Η κυβέρνηση απάντησε ότι το επίδομα προορίζεται για σχολεία, νοσοκομεία αλλά και οικογένειες μικρών εισοδημάτων.
Ακόμη εξέφρασε την ανησυχία της για τις αρνητικές επιπτώσεις από μία πιθανή διαρροή του αιτήματος στον Τύπο.
Το κόστος θέρμανσης των βασιλικών ανακτόρων και κατοικιών φτάνει το ένα εκατομμύριο λίρες επί συνόλου 15 εκατομμυρίων της ετήσιας κρατικής χορηγίας.
Το Μπάκινχαμ δεν σχολίασε τις αποκαλύψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)

