
Κλειστό από την Κυριακή και για δέκα ημέρες το τμήμα του ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια-Ειρήνη
Κλειστό για δέκα μέρες θα μείνει από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου «Άνω Πατήσια-Ειρήνη», λόγω των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Στο τμήμα αυτό, το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ15.
Κλειστό για δέκα μέρες θα μείνει από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου «Άνω Πατήσια-Ειρήνη», λόγω των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Στο τμήμα αυτό, το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ15.
Από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου θα λειτουργούν κανονικά οι αποβάθρες (Ανόδου – Καθόδου) των σταθμών «Περισσός» και «Πευκάκια».
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τέλος του έτους παραμένει κλειστό το τμήμα «Αττική-Μοναστηράκι» και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τις γραμμές 2 και 3 του μετρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε
- Ο Τραμπ απειλεί με νέες επιθέσεις στο Ιράν αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ


