Ο «γιατρός» στο χειρουργείο για επέμβαση στον ώμο
Ο Valentino Rossi αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το Νοέμβριο, για να επιταχύνει την αποθεραπεία του ώμου του που τραυμάτισε τον Απρίλιο του 2010 και να είναι απολύτως έτοιμος για τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Ducati GP11.
Ο Valentino Rossi θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου του MotoGP, το Νοέμβριο, για να απαλλαχθεί από τα προβλήματα που του προκαλεί ο ώμος του.
Στις αρχές Ιουνίου του 2010 ο Ιταλός έσπασε το δεξί του πόδι στο ατύχημα του Misano, όμως δύο μήνες νωρίτερα είχε τραυματίσει τον ώμο του έπειτα από πτώση στη διάρκεια προπόνησης με μοτοσικλέτα Motocross.
Ενώ η αποθεραπεία του ποδιού του κυλά φυσιολογικά, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συνεχίζει να έχει προβλήματα με τον ώμο του, τα οποία τον εμποδίζουν στην προσπάθεια να επιστρέψει στις νίκες.
Έτσι, ο 31χρονος αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση για να επιταχύνει την αποθεραπεία του ώμου του και για να είναι απολύτως έτοιμος να ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Ducati, τον Φεβρουάριο του 2011.
auto.in.gr
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ


