Διαδρομή Αθήνα-ΔΕΘ χωρίς (;) διόδια από πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν
Σηκωμένες θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τις μπάρες των διοδίων καθ' οδόν για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 11 Σεπτεμβρίου τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα πανελλαδικά, ανεβάζοντας το θερμόμετρο των κινητοποιήσεων κατά της πληρωμής τελών διοδίων.
Σηκωμένες θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τις μπάρες των διοδίων καθ’ οδόν για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 11 Σεπτεμβρίου τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα πανελλαδικά, ανεβάζοντας το θερμόμετρο των κινητοποιήσεων κατά της πληρωμής τελών διοδίων.
Οι κάτοικοι οι οποίοι συμμετέχουν στις εν λόγω Επιτροπές Αγώνα έχουν προβεί ήδη σε αρκετές κινητοποιήσεις, ενώ κατά καιρούς πραγματοποιούν καταλήψεις επιτρέποντας να περνούν τα αυτοκίνητα ελεύθερα.
Το κομβόι θα ξεκινήσει από τις Αφίδνες, κρατώντας ανοικτά τα διόδια για όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να τα περάσει. Το ίδιο θα γίνεται σε κάθε σταθμό διοδίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Πιθανά «εγκλήματα πολέμου» και «κατά της ανθρωπότητας», καταγγέλλουν ΕΕ, Καναδάς και Βρετανία
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ
- Το Ιράν εξέδωσε ΝΟΤΑΜ για εκτοξεύσεις πυραύλων στο νότιο τμήμα της χώρας
- «Keenadu»: Εντοπίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για συσκευές Android
- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μειωμένα τεκμήρια φέτος έως και 35%