ALBA: «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς»
Ένας μήνας απομένει περίπου μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2010 για την υποβολή υποψηφιοτήτων ή πρόταση υποψηφίων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς». Μετά την επιτυχία των δύο περασμένων ετών, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής των EasyGroup και Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.com), χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Βραβείο αυτό σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας ( www.leshiepi.gr ). Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School.
Οι πρώτες υποψηφιότητες νέων επιχειρηματιών έχουν ήδη υποβληθεί και προέρχονται από διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως οι επιστημονικές υπηρεσίες, οι on-line εφαρμογές, η άθληση, η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών και το εμπόριο. Το βραβείο, πέρα από την ηθική αναγνώριση, συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο €50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απευθύνεται σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών. Το 2008 και 2009 το Βραβείο είχαν αποσπάσει η Simply Burgers και η Zoo.gr αντίστοιχα.
Η καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής για το Βραβείο είναι η 27/9/2010. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί από το Sir Στέλιο Χατζηιωάννου το Νοέμβριο στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα ετήσια βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια του Βραβείου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Βραβείου: www.alba.edu.gr/stelios. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική ομάδα του Βραβείου: steliosaward@alba.edu.gr, 210-8964531 (εσωτ. 320).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Λιώνεις» στη γυμναστική αλλά δεν βλέπεις αποτελέσματα: Τι φταίει;
- Καιρός: Τοπικές βροχές σήμερα, διπλή επιδείνωση Πέμπτη και Σάββατο – Προσοχή και στην Αττική
- «Φρενίτιδα» BTS: Η Κλαούντια Σέινμπαουμ ζήτησε επισήμως από τη Νότια Κορέα περισσότερες συναυλίες στο Μεξικό
- Πες «όχι», σου κάνει καλό
- Διαθήκες: Τα 11 κλειδιά της ψηφιακής πλατφόρμας για τη δημοσίευση
- Βιολάντα: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης και δύο στελέχη του εργοστασίου – Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια


