
Απονεμήθηκε η πρώτη «Υποτροφία Χρήστος Λαμπράκης»
Τιμώντας την προσφορά του Χρήστου Λαμπράκη, ιδρυτή και εμψυχωτή του Σωματείου «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας», το Διοικητικό του Συμβούλιο θέσπισε την απονομή υποτροφιών με την επωνυμία «Υποτροφίες Χρήστος Λαμπράκης». Η πρώτη υποτροφία απονεμήθηκε στον νεαρό τενόρο Κωνσταντίνο Κληρονόμο, για τελειοποίηση σπουδών στο λυρικό τραγούδι.
Τιμώντας την προσφορά του Χρήστου Λαμπράκη, ιδρυτή και εμψυχωτή του Σωματείου «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας», το Διοικητικό του Συμβούλιο θέσπισε την απονομή υποτροφιών με την επωνυμία «Υποτροφίες Χρήστος Λαμπράκης».
Η πρώτη υποτροφία απονεμήθηκε στον νεαρό τενόρο Κωνσταντίνο Κληρονόμο, για τελειοποίηση σπουδών στο λυρικό τραγούδι.
Χορηγοί της υποτροφίας είναι οι μεγάλοι ευεργέτες του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, Γιάννης και Ένη Γκούμα.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου είναι οι: Κωνσταντίνος Πυλαρινός (Πρόεδρος), Άννα Λαμπράκη (Αντιπρόεδρος), Άρης Γαρουφαλής, Άγγελος Δεληβοριάς και Γιώργος Κουρουπός.
Μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Σωματείου είναι οι: Ζανέτ Πηλού, Δάφνη Ευαγγελάτου και Λουκάς Καρυτινός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Μάλτα για τα Final Four σε άνδρες και γυναίκες
- Κρήτη: Η δράση της συμμορίας στα Βορίζια – Αθώοι δηλώνουν οι συλληφθέντες




