Καταστροφές στη Καραϊβική προκαλεί ο ισχυρός τυφώνας Ερλ
Σε κατηγορία 3 –δηλαδή σε δυνητικά επικίνδυνο τυφώνα– αναβαθμίστηκε από τις αμερικανικές Αρχές ο τυφώνας Ερλ ο οποίος κινείται στο βορειοανατολικό τμήμα της Καραϊβικής και ήδη προκαλεί καταστροφές.
Σε κατηγορία 3 –δηλαδή σε δυνητικά επικίνδυνο τυφώνα– αναβαθμίστηκε από τις αμερικανικές Αρχές ο τυφώνας Ερλ ο οποίος κινείται απειλητικά στο βορειοανατολικό τμήμα της Καραϊβικής και ήδη προκαλεί καταστροφές.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ερλ βρισκόταν 150 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από στο Σεν Τόμας.
Οι άνεμοι κινούνται με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και τα 195 χιλιόμετρα την ώρα ενώ σημειώνονται και ισχυρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες στα νησιά Λίγορντ.
Όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, ο Ερλ αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα κινηθεί προς τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Επιπλέον, τη Δευτέρα εκδόθηκε προειδοποίηση για νέο τυφώνα που πρόκειται να πλησιάσει τα νησιά Κουλέμπρα και Βιεκ στο Πουέρτο Ρίκο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου

