Ορεξάτος έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Γκαρσία
Ο Λουίς Γκαρσία, ο εκλεκτός του Φρέιτας για την επίθεση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου (16.00) στο «Ελ. Βενιζέλος», δηλώνει ορεξάτος να παίξει μπάλα στον Παναθηναϊκό και ανυπομονεί να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους «πράσινους». Χωρίς όρεξη η προπόνηση του Σαββάτου.
Ο Λουίς Γκαρσία, ο εκλεκτός του Φρέιτας για την επίθεση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου (16.00) στο «Ελ. Βενιζέλος», δηλώνει ορεξάτος να παίξει μπάλα στον Παναθηναϊκό και ανυπομονεί να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους «πράσινους».
«Είμαι ορεξάτος να παίξω μπάλα στον Παναθηναϊκό. Δε βλέπω την ώρα να ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής, ώστε να ενσωματωθώ στην ομάδα», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός στην εφημερίδα «Goal news», ενώ δεν έκρυψε ότι ήδη έχει συλλέξει λεπτομέρειες για το νέο σταθμό της καριέρας του.
«Μίλησα με τον Σισέ και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που είναι καλοί μου φίλοι και παλιοί συμπαίκτες μου σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια δε χρειάζεται να μου πουν πολλά για το σύλλογο.
»Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρω πολλά πράγματα για αυτόν. Αν μη τι άλλο, είναι μια από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη και διαθέτει στις τάξεις της πολύ καλούς ποδοσφαιριστές», τόνισε ο Γκαρσία, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση.
«Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχω κάνει προετοιμασία με την Σανταντέρ και το μόνο που μου λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την πορεία που άρχισε πέρυσι με την κατάκτηση του νταμπλ».
Χωρίς όρεξη η προπόνηση του Σαββάτου
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν και τη καλύτερη δυνατή διάθεση στη πρωινή προπόνηση του Σαββάτου μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη (1-1) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Νίκος Νιόπλιας βλέποντας το βαρύ κλίμα προτίμησε να μην κάνει ανάλυση των λαθών, που οδήγησαν στη γκέλα της πρεμιέρας.
«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε τώρα για τα λάθη που έγιναν. Θα τα πούμε μια άλλη φορά», τόνισε ο κοζανίτης τεχνικός, θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα. Στα υπόλοιπα της προπόνησης οι βασικοί του αγώνα με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ Σισέ και Ζιλμπέρτο έκαναν θεραπεία, όπως και οι Πετρόπουλος (έχει υποστεί αιμάτωμα από χτύπημα στο γόνατο) και Γκοβού (νοιώθει ενοχλήσεις στο δεξί αχίλλειο τένοντα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442