Εργατικό ατύχημα με τέσσερις τραυματίες στο ΧΥΤΑ Τρικάλων
Στο νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται με εγκαύματα τρεις εργάτες οι οποίοι εργάζονταν στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Τρικάλων από φωτιά που εκδηλώθηκε σε φρεάτιο, πιθανώς από διαρροή μεθανίου. Ένας τέταρτος εργάτης πήρε εξιτήριο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται με εγκαύματα τρεις εργάτες οι οποίοι εργάζονταν στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στο Δήμο Παλαιοκάστρου Τρικάλων από φωτιά που εκδηλώθηκε σε φρεάτιο, πιθανώς από διαρροή μεθανίου.
Ένας τέταρτος εργάτης που μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο τραυματισμένος, πήρε εξιτήριο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
Δύο από τους εργάτες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ ο τρίτος είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν

