Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι απευθείας συνομιλίες Ισραηλινών-Παλαιστινίων
Tο Κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή (ΕΕ-ΗΠΑ-Ρωσία-ΟΗΕ) θα καλέσει τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους να ξεκινήσουν στην Ουάσινγκτον άμεσες συνομιλίες στις 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με διπλωματική πηγή. Παρών και ο Μπαράκ Ομπάμα.
Tο Κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή (ΕΕ-ΗΠΑ-Ρωσία-ΟΗΕ) θα καλέσει τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους να ξεκινήσουν στην Ουάσινγκτον άμεσες συνομιλίες στις 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με διπλωματική πηγή.
Σύμφωνα με τη διπλωματική πηγή που επικαλείται το Reuters, οι απεσταλμένοι του Κουαρτέτου συμφώνησαν σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνάντησης.
Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της ημέρας.
Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι αναμένεται να συμφωνήσουν να συμμετάσχουν, ενώ στις συνομιλίες θα είναι παρών και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως τις 13 Φεβρουαρίου
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά