Πυρκαγιά στην Αγία Μονή στα Κύθηρα
Πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο στην Αγία Μονή στα Κύθηρα. Υπό έλεγχο τα μέτωπα της φωτιάς στην Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης και στη Βάρη.
Πυρκαγιές ξέσπασε το Σάββατο στην Αγία Μονή στα Κύθηρα. Υπό έλεγχο τα μέτωπα της φωτιάς στην Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση κοντά στην περιοχή Αγία Μονή, στα Κύθηρα. Επί τόπου επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο πραγματοποίησαν ρίψεις νερού.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης θα ενισχύσουν στη διάρκεια της νύχτας 20 πεζοπόρα τμήματα, τα οποία μεταφέρονται με αεροσκάφος C 130, που ήδη απογειώθηκε από την Ελευσίνα.
Παράλληλα, πυρκαγιά ξέσπασε στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική έκταση, στην θέση Προφήτη Ηλία, στη Νέα Απολλωνία.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Μισή ώρα αργότερα εκδηλώθηκε νέο μέτωπο φωτιάς σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων ενώ μία ώρα αργότερα οι πυροσβέστες εντόπισαν και τρίτο μέτωπο στη Νέα Απολλωνία στην περιοχή προς τον Μελισσουργό.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, τα μέτωπα τέθηκαν αργότερα υπό έλεγχο.
Σε μία άλλη εξέλιξη, υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής τη φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στη Βάρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλη κυκλοφορίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε 10+1 ερωταπαντήσεις
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση συνεχίζει να μη δίνει πειστικές απαντήσεις για το φερόμενο σκάνδαλο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- Γεώργιος Δροσίνης: Η αξία του ξεπερνάει τον καιρό του
- Η γη της ελιάς: Οι ήρωες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ακρωτήρι ίσον προορισμός, πόνος ίσον ωριμότητα – Η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Νικόλας Παπαγιάννης σε ένα λεκτικό πινγκ πονγκ
- Διέψευσε για Παρτίζαν ο Μαλίκ Μπίσλεϊ: «Δεν πάω στη Σερβία» (vid)

