Υπέγραψε στην Ξάνθη ο Τζορτζ Μπόατενγκ, στην Ολλανδία η αποστολή
Και με τη βούλα παίκτης της Ξάνθης είναι ο Τζορτζ Μπόατενγκ, καθώς η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτησή του. Επίσκεψη του Γιάννη Αναστασίου στην αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. «Σημαντική μεταγραφή ο Μπόατενγκ» είπε ο Έλληνας προπονητής.
Και με τη βούλα παίκτης της Ξάνθης είναι ο Τζορτζ Μπόατενγκ, καθώς η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτησή του. «H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το επαγγελματία ποδοσφαιριστή BOATENG GEORGE», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου του 1975, ο γεννημένος στη Γκάνα αλλά με ολλανδική υπηκοότητα μέσος έχει φορέσει τις φανέλες των Εξέλσιορ, Φέγενορντ, Κόβεντρι, Αστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και Χαλ Σίτι, ενώ είναι και 4 φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας.
Αναστασίου: «Σημαντική μεταγραφή ο Μπόατενγκ»
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της Ξάνθης στην Ολλανδία, όπου από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Τους ακρίτες επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μεταγραφή του Τζορτζ Μπόατενγκ στους θρακιώτες!
«Είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός παίκτης. Πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στα αγγλικά γήπεδα. Νομίζω ότι είναι μία σημαντική προσθήκη για τη Ξάνθη και σίγουρα πρόκειται για μία από τις μεταγραφικές βόμβες της Ελλάδος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ακριτικής ομάδας.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς αφού υπήρξε και η κούραση από το ταξίδι. Περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με τη μπάλα, ενώ η μοναδική απουσία ήταν ο Σπύρος Βάλλας που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα ενσωματωθεί στις επόμενες ημέρες.
Για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα), ενώ την Κυριακή στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) υπάρχει το πρώτο φιλικό με την τουρκική Σίβασπορ.
Την Κυριακή αναμένεται στην Ολλανδία και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης Τζόρτζ Μπόατενγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άνω κάτω η Λάτσιο: Κόντρα προέδρου-προπονητή για τη μεταγραφή του Ράτκοφ
- Πόσες επιτυχίες του David Bowie χωράνε σε ένα βράδυ;
- Ουζμπεκιστάν: Μπαλόνια με υδρογόνο πήραν φωτιά μπροστά στο πρόσωπο γυναίκας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων – Μικροπροβλήματα στον Αργοσαρωνικό
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
- Όχι άλλες κατεδαφίσεις «στα τυφλά» σε παραδοσιακούς οικισμούς λέει το ΣτΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



































































![Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-tehran-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442