Από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή το βραδινό πρόγραμμα του σταθμού αλλάζει. Συγκεκριμένα: Από Δευτέρα 26 Ιουλίου 21:30 AUTO ALTER 21:45 FRIDAY NIGHT LIGHTS 22:45 HEROES 23:45 30 ROCK 00:15 PSYCH Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.