
Έκθεση στον Έντβαρντ Μουνχ διοργανώνει τον χειμώνα το Μουσείο Ηρακλειδών
Έκθεση στον σπουδαίο Νορβηγό ζωγράφο Έντβαρντ Μουνχ ετοιμάζει από τις 26 Νοεμβρίου το Μουσείο Ηρακλειδών. Από την έκθεση θα λείπει η διάσημη Κραυγή, αλλά θα εκτίθεται η Μαντόνα.
Έκθεση στον σπουδαίο Νορβηγό ζωγράφο Έντβαρντ Μουνχ ετοιμάζει από τις 26 Νοεμβρίου το Μουσείο Ηρακλειδών. Από την έκθεση θα λείπει η διάσημη Κραυγή, αλλά θα εκτίθεται η Μαντόνα.
Συνολικά 80 χαρακτικά του ζωγράφου θα παρουσιαστούν στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 27 Φεβρουαρίου 2011.
Εκτός από την Μαντόνα, η έκθεση θα περιλαμβάνει τα έργα Απόγνωση και Το άρρωστο παιδί.
Μετά τη διοργάνωση της έκθεσης για τον Τουλούζ-Λωτρέκ, το μουσείο θέλησε να φιλοξενήσει μία έκθεση για τον Εντ.Μουνχ, προκειμένου οι επισκέπτες να δουν πως δύο καλλιτέχνες που έζησαν την ίδια εποχή, έβλεπαν με τόσο διαφορετική ματιά τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Βράβευσε τέσσερις θρυλικές μορφές της γυναικείας ομάδας πόλο (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το προφίλ του νέου προπονητή
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στην Πατησίων – Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες
- Ίσως οι νέοι δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένοι από την πολιτική όσο νομίζουμε
- Είναι πολλά τα λεφτά, Ρόθκο: Ο πίνακας των 85,8 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-8: Φουλ για κούπα – Στο Final 4 τα «θρυλικά» κορίτσια (vids)





