Στο προαύλιο του Badminton το καμπαρέ των Tiger Lillies
Καμπαρέ, τσίρκο, freak show: αυτά είναι τα στοιχεία των παραστάσεων των Tiger Lillies, οι οποίοι επιστρέφουν στην Αθήνα για να εμφανιστούν από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου στο Μουσικό Προαύλιο στο Θέατρο Badminton.
Καμπαρέ, τσίρκο, freak show: αυτά είναι τα στοιχεία των παραστάσεων των Tiger Lillies, οι οποίοι επιστρέφουν στην Αθήνα για να εμφανιστούν από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου στο Μουσικό Προαύλιο στο Θέατρο Badminton.
Μπρεχτικό θέατρο α λα Τομ Γουέιτς, ροκ χωρίς ηλεκτρικές κιθάρες, φελινικά όνειρα που μπορούν να γίνουν εφιάλτες: αυτή είναι η εικόνα που το ανατρεπτικό τρίο θέλει να παρουσιάσει στο κοινό του.
Η παράσταση έχει τίτλο «Hardcore Cabaret» και παρουσιάζεται για έξι βράδια στο Γουδή,
Το λονδρέζικο συγκρότημα ξέρει καλά τη δουλειά του: έχει πίσω του περισσότερους από 20 δίσκους και 20 χρόνια εμπειρίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442