Την Τρίτη καλείται να απολογηθεί για την υπόθεση Βατοπαιδίου ο Γιάννης Αγγέλου
Κλήση σε απολογία για το πρωί της Τρίτης απέστειλε στον Γιάννη Αγγέλου η ειδική εφέτης ανακρίτρια,
που χειρίζεται την υπόθεση Βατοπαιδίου. Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του ο πρώην γγ του υπουργείου Ανάπτυξης.
Κλήση σε απολογία για την Τρίτη απέστειλε η ειδική εφέτης ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση Βατοπαιδίου στον Γιάννη Αγγέλου.
Ο κ. Αγγέλου καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία στην υπόθεση των ανταλλαγών του Δημοσίου με την Μονή Βατοπαιδίου.
Η κατηγορία εις βάρος του κ. Αγγέλου απαγγέλθηκε μετά την εμπλοκή του ονόματός του, από μάρτυρες και κατηγορούμενους της υπόθεσης, οι οποίοι κάνουν λόγο για «κεντρικό συντονισμό στην υπόθεση των ανταλλαγών με άνωθεν παρεμβάσεις».
Tη Δευτέρα απολογήθηκε ο πρώην γγ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκιαδάς.
Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.
Το πρώην στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης κατηγορείται για απλή συνέργεια σε απιστία κα σε ψευδή βεβαίωση.
Οι συνήγοροι του κ. Σκιαδά είπαν ότι ο εντολέας τους «δηλώνει αμέτοχος σε αυτή την υπόθεση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
