Συνελήφθη στη Μολδαβία ο φερόμενος ως δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ένας 28χρονος άνδρας, που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αντη Χατζηκωστή τον περασμένο Ιανουάριο. Ο νεαρός συνελήφθη στην Μολδαβία, όπου και είχε διαφύγει λίγες ημέρες μετά την δολοφονία. Οι διαδικασίες έκδοσης του υπόπτου στην Κύπρο θα κινηθούν χωρίς καθυστέρηση.
Συνελήφθη στη Μολδαβία ο φερόμενος ως δολοφόνος του διευθύνοντος συμβούλου τους εκδοτικού οίκου ΔΙΑΣ, Αντη Χατζηκωστή.
Ο Αντης Χατζηκωστής πυροβολήθηκε με κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο στις 11 Ιανουαρίου, ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι του.
Κατηγορούμενοι για τον φόνο είναι μία τηλεπαρουσιάστρια και μέτοχος στον τηλεοπτικό
σταθμό «ΣΙΓΜΑ», ο αδελφός της και ένας ακόμη άνδρας.
Η δίκη τους άρχισε στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας την περασμένη εβδομάδα και διακόπηκε για να συνεχισθεί στις 15 Ιουλίου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι οι αρχές της Μολδαβίας διαβίβασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας την πληροφορία ότι συνέλαβαν έναν 28χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε δύο φορές τον Αντη Χατζηκωστή. Ο νεαρός άνδρας είχε διαφύγει στο εξωτερικό λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία και καταζητείτο.
Η Κυπριακή Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι κατέφυγε στη Μολδαβία από όπου κατάγεται η σύζυγός του.
Η σύλληψή του έγινε δυνατή ύστερα από παρακολούθηση πολλών ημερών, στην οποία μετείχε και αξιωματικός της Κυπριακής Αστυνομίας.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα κινηθούν χωρίς καθυστέρηση οι διαδικασίες έκδοσης του υπόπτου στην Κύπρο. Αν δεν φέρει ένσταση στην έκδοσή του θα βρίσκεται στην Κύπρο σε 10 ημέρες περίπου, ενώ αν προβάλει ένσταση η διαδικασία θα απαιτήσει μέχρι 40 ημέρες.
Η σύλληψη του φερόμενου ως δράση της δολοφονίας είναι δυνατό να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα, αφού ο ύποπτος δεν έχει ακόμη ανακριθεί και δεν έχει δώσει την εκδοχή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
- Δεκατρείς σφαίρες πισώπλατα
- Η άνοδος των «γκρι διαζυγίων»: Γιατί οι Baby Boomers αφήνουν πίσω το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
- Ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη σε μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού
- Άργος: Απολογούνται την Παρασκευή οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν 20χρονο στο κεφάλι – Έριξαν καταιγισμό από σφαίρες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442