
Ορόσημο για τη ΝΔ το Συνέδριο του Ιουνίου, λέει ο Δημ.Αβραμόπουλος
Ως καθοριστικής σημασίας για την ταυτότητα και τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας, περιέγραψε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το Συνέδριο του κόμματος τον Ιούνιο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο αναβολής του. «Ο κόσμος δεν ζητεί νέα κόμματα, αλλά ωρίμανση των κομμάτων» είπε «δείχνοντας» την Ντόρα Μπακογιάννη.
Ως καθοριστικής σημασίας για την ταυτότητα και τη στρατηγική της Νέας
Δημοκρατίας, περιέγραψε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το Συνέδριο του κόμματος
τον Ιούνιο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο αναβολής του. «Ο κόσμος δεν
ζητεί νέα κόμματα, αλλά ωρίμανση των κομμάτων» είπε «δείχνοντας» την
Ντόρα Μπακογιάννη.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ τόνισε πως στην παρούσα φάση το κόμμα βρίσκεται σε διαδικασία ανασυγκρότησης και ότι μέσα από το συνέδριο θα προκύψουν η ταυτότητα και η συγκεκριμένη στρατηγική του.
Αναφερόμενος στη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Αβραμόπουλος σχολίασε ότι τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί και μπορούν να υπάρξουν και χωρίς τα κύτταρά τους.
«Ο κόσμος δεν ζητεί νέα κόμματα, αλλά ωρίμανση των κομμάτων» σχολίασε με νόημα.
Τέλος, εκτίμησε ότι η πολιτική στην Ελλάδα «δεν πάει καλά» και πως γι’ αυτό υπάρχει συλλογική ευθύνη του συστήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαφία: Η ιταλική αστυνομία κατάσχεσε πάνω από 200 εκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία του Ματέο Μεσίνα Ντενάρο
- Σχεδόν 2.500 παραβάσεις έχουν εντοπίσει οι «έξυπνες» κάμερες – Μόλις το 2% των ενστάσεων έγινε δεκτό
- Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πότε ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό (pic)
- Γκάνα: Νέο σκληρό πλήγμα στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα – Έως τρία χρόνια φυλάκιση για όσους εκφράζουν δημόσια στήριξη
- Oι δύο σκηνοθέτες που έφεραν τον Τζον Τραβόλτα πίσω από την κάμερα
- Πάει η Τουρκία σε πρόωρες εκλογές; – Η αντιπολίτευση το πιστεύει μετά τις διώξεις κατά του CHP

