Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέταρτη Πλατφόρμα Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τέταρτη Πλατφόρμα Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

«Μια ματιά στη σύγχρονη ελληνική χορευτική δημιουργία» τιτλοφορείται η φετινή 4η Πλατφόρμα Χορού. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ώς τις 8 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή δέκα χορευτικών ομάδων.

Έξι χρόνια μετά την οργάνωση της Πρώτης Πλατφόρμας Σύγχρονου Ελληνικού Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Πλατφόρμα έχει γίνει θεσμός και έχει συμβάλει αποφασιστικά τόσο στην προβολή των ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό όσο και στην ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα στην εγχώρια και τη διεθνή σκηνή του χορού.

Η φετινή, τέταρτη, διοργάνωση έχει τίτλο «Μια ματιά στη σύγχρονη ελληνική χορευτική δημιουργία» και πραγματοποιείται από 5 ώς 8 Ιουνίου, με τη συμμετοχή δέκα χορευτικών ομάδων.

Οι συνολικά δέκα παραγωγές της πλατφόρμας, που εντάσσονται στον Κύκλο «Χορός στο Μέγαρο Μουσικής», παρουσιάζονται ανά 3 (στις 5 και 7/6) και δύο (στις 6 και 8/6) και ξεκινούν στις 9.00 το βράδυ.

Ο κριτικός και αναλυτής χορού Ντόναλντ Χούτερα και η χορογράφος και θεωρητικός του χορού, Ανα Σάντσεζ-Κόλμπεργκ, θα βρίσκονται στη σκηνή -μετά το πέρας των παραστάσεων- και θα συνομιλούν με τους δημιουργούς, παρουσία του κοινού.

Η 4η Πλατφόρμα Χορού αποτελεί συνδιοργάνωση του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024