Δυο εβδομάδες περίπου μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ιβάν Μίλκοβιτς… ήθελε κι άλλο. Η Αλ Ραγιάν, η ομάδα που συμμετείχε ο Σέρβος σουπερστάρ στο Κύπελλο του Εμίρη στο Κατάρ, ήταν αυτή που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας 3- της Qatar Sports Club.

Βέβαια στον Σέρβο διαγώνιο… δεν έφτανε η ανάδειξή του σε MVP του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, πρόσθεσε άλλον ένα τίτλο MVP στο παλμαρέ του, αυτό του καλύτερου παίκτη του τουρνουά.

Η ομάδα του Σέρβου «ερυθρόλευκου», αλλά και του πρωταθλητή Ιταλίας και κάτοχο του φετινού CEV Cup με την Κούνεο, Βουτ Βάισμανς έφτασε με περίπατο στην κατάκτηση του τίτλου: 25-15, 25-21, 20-25 και 25-19.

Εύσημα από τους αντιπάλους
«Η Αλ Ραγιάν άξιζε τη νίκη, γιατί ήταν αναμφισβήτητα η πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά», τόνισε ο ακραίος της Τρεντίνο και της Qatar Sports Club, Οσμάνι Χουαντορένα, για να προσθέσει:

«Το επίπεδο της ομάδας ήταν πολύ ανώτερο από το δικό μας, γιατί χάρη στους Μίλκοβιτς και Βάισμανς είχαν εξασφαλίσει δυο από τους καλύτερους παίκτες σε αυτές τις θέσεις (διαγώνιος και ακραίος)».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr