Mεθόδευση για κατάργηση της Διαιτησίας του ΟΜΕΔ, καταγγέλλει η ΓΣΕΕ
Πληθαίνουν οι καταγγελίες -όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ- ότι οι εκπρόσωποι των εργοδοτών αποχωρούν από τις διαδικασίες διαπραγματεύσεων στα πλαίσια του Οργανισμού Μεσολάβησης και της Διαιτησίας.
Πληθαίνουν οι καταγγελίες -όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ- ότι οι εκπρόσωποι των εργοδοτών αποχωρούν από τις διαδικασίες διαπραγματεύσεων στα πλαίσια του Οργανισμού Μεσολάβησης και της Διαιτησίας.
Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ το «επιχείρημα» που χρησιμοποιείται είναι ότι επίκειται συνάντηση στα πλαίσια της πρόσκλησης του υπουργού Εργασίας που θα αλλάξει το καθεστώς λειτουργίας του Οργανισμού Μεσολάβησης.
«Ομολογούν κυνικά ότι μεθοδεύουν ωμή κρατική παρέμβαση στις Συλλογικές διαπραγματεύσεις και στους μεσολαβητικούς θεσμούς» καταγγέλλει η Γενική Συνομοσπονδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατο του Χαμενεΐ – «Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους στην ιστορία είναι νεκρός»
- ‘Ίντερ -Τζένοα 2-0: Όγδοη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού
- Το Ιράν έχει σχέδιο μετάβασης σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Χαμενεΐ
- Ηρακλής: Στάση φόρος τιμής στο μνημείο των Τεμπών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη (vid+pics)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το ντέρμπι
