Δυσπιστία και απογοήτευση στην κοινή γνώμη δείχνει νέα δημοσκόπηση
Ανήσυχοι εμφανίζονται οι πολίτες για το μέλλον, καθώς και δύσπιστοι για την ικανότητα των πολιτικών κομμάτων να δώσουν λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Ανήσυχοι εμφανίζονται οι πολίτες για το μέλλον, καθώς και δύσπιστοι για την ικανότητα των πολιτικών κομμάτων να δώσουν λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Στο γκάλοπ της Rass για το Παρόν, το 63,7% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στο ερώτημα, πόσο ικανοποιημένοι είστε από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το 58,4% εκφράζεται θετικά από πολύ έως λίγο, ενώ το 41,3%, απαντά καθόλου.
Για τον τρόπο που ασκεί την αντιπολίτευση η ΝΔ, το 42,3% απαντά θετικά από πολύ έως λίγο, ενώ το 56,8% καθόλου.
Για τον τρόπο που χειρίζεται ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου τα πράγματα, το 50,8% εκφράζεται από πολύ έως λίγο θετικά, ενώ το 48,5% αρνητικά.
Στο ερώτημα, πόσο εμπιστεύεστε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ότι μπορεί να περάσει τη χώρα σε μια νέα εποχή,το 64% απαντά ότι έχει από πολύ έως λίγη εμπιστοσύνη, έναντι του 35,4%, που δεν την εμπιστεύεται.
Για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντ.Σαμαρά, το 33,8% έχει τελευταία καλύτερη γνώμη, ενώ το 32,8% χειρότερη και το υπόλοιπο ένα τρίτο, δεν έχει αλλάξει γνώμη.
Στο ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων, το 44,6% δείχνει λίγο-πολύ διατεθειμένο να τα δεχθεί για να ανακάμψει η χώρα, ενώ το 54,5%, καθόλου.
Στο ερώτημα, πόσο εμπιστεύεστε τους επιχειρηματίες να εμπλακούν στην πολιτική, το 47,4% εκφράζει μικρή ή μεγάλη εμπιστοσύνη, έναντι του 51% που δεν τους εμπιστεύεται καθόλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρατσιστής ένας στους δύο μεσίτες ακινήτων στη Γαλλία
- Σοκάρει Έλληνας οδηγός την ώρα που περνά από το σημείο της τραγωδίας (vid)
- Η Ουκρανία πρέπει να υπογράψει τη συνθήκη ειρήνης με την Ρωσία για να ισχύσουν οι εγγυήσεις ασφαλείας των ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Ένας 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονης που αγνοούταν – Φόβοι για κατά συρροή εγκλήματα
- Πενθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ – «Τους πήρε η αγάπη τους για σένα» (pics)
- Θερμοκήπια: Πώς μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι στη Γεωργία
