Για «δύο πρόσωπα» μίλησε ο Ομπράντοβιτς και… επανάληψη ζήτησε ο Ζούρος
Ο Παναθηναϊκός έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου ημιτελικού με τον Πανελλήνιο, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο. Ως εκ τούτου ο Ομπραντόβιτς, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του για τα πρώτα 20 λεπτά και προβληματισμένος για τα υπόλοιπα. Από την πλευρά του ο Ηλίας Ζούρος συνεχάρη τους παίκτες του και υπογράμμισε πως με αυτό τον τρόπο πρέπει α αγωνιστούν και την Κυριακή.
Ο Παναθηναϊκός έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου ημιτελικού με τον Πανελλήνιο, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο.
Ως εκ τούτου ο Ζέλιμιρ Ομπραντόβιτς, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος μεν από την εμφάνιση της ομάδας του για τα πρώτα 20 λεπτά, αλλά και προβληματισμένος για την εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα της τα υπόλοιπα.
Από την πλευρά του ο Ηλίας Ζούρος συνεχάρη τους παίκτες του και υπογράμμισε πως με αυτό τον τρόπο πρέπει α αγωνιστούν και την Κυριακή.
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου γιατί μετά τον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ μείναμε αρκετή ώρα στα αποδυτήρια και μιλήσαμε όχι για την ήττα αλλά για τον τρόπο που έπαιξε ο καθένας. Και είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε μπάσκετ.
»Σήμερα το κάναμε και η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο γιατί μπήκε το τελευταίο σουτ του αντιπάλου μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχουμε κέρδος να παίζουμε απέναντι του. Τη Κυριακή θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ότι βγει», σημείωσε ον τεχνικός των Ολυμπιονικών.
Από την πλευρά του ο Ζοτς, είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πετύχαμε το 2-0 αλλά και στο Πανελλήνιο που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, μαχητικό μπάσκετ. Είχαμε δύο πρόσωπα σήμερα.
»Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και στην επανάληψη δεν είχαμε όρεξη ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά. Να ξέρετε ότι περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ τη Κυριακή».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.