Nico Rosberg: Δεν αδικήθηκα έναντι του Schumacher
Ο Γερμανός κατέρριψε κάθε εντύπωση ότι η Β έκδοση της Mercedes W01 σχεδιάστηκε για να ταιριάζει περισσότερο στο οδηγικό στιλ του Michael Schumacher, λέγοντας πως έχουμε ακριβώς τον ίδιο τρόπο οδήγησης.
Ο Nico Rosberg διέψευσε κατηγορηματικά τις εικασίες ότι η ριζικά ανανεωμένη Β έκδοση του μονοθεσίου W01, την οποία η Mercedes GP εμφάνισε στο GP Ισπανίας, δεν ταιριάζει στον τρόπο οδήγησής του και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες του Michael Schumacher.
Στα τέσσερα πρώτα Grands Prix μέχρι τον αγώνα της Βαρκελώνης ο Nico Rosberg ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και ο Σούμι πάσχιζε, αλλά στην πίστα της Καταλονίας συνέβη το αντίθετο. Ο νεαρός Γερμανός λέει ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ανασχεδιασμό του μονοθεσίου:
Εγώ κι ο Michael οδηγούμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, οπότε δεν είναι ότι μπορείς να κατασκευάσεις κάτι που να ταιριάζει σε εκείνον περισσότερο από μένα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι πασχίζω πολύ με την υποστροφή που αντιμετωπίζουμε τώρα.
Αλλά εξετάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, διότι αυτό δεν είναι κάτι καλό ούτε για τον Michael. Είναι κακό και για τους δύο μας και αυτός είναι ο μοναδικός τομέας που ενδεχομένως να πασχίζω λίγο περισσότερο στο τέλος.
Εξηγώντας την παύση στη Βαρκελώνη της σειράς των καλών του εμφανίσεων, ο γιος του Keke Rosberg συνέχισε: Υποστροφή είχαμε διαρκώς μέχρι τώρα. Αλλά στη Βαρκελώνη, με τις μεγάλες παρατεταμένες της στροφές, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.
Επιπλέον, είναι μεγάλο το ρίσκο να φορτίσεις υπερβολικά αυτά τα ελαστικά όταν μπαίνεις σε μια στροφή, συνεπώς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και αυτό μου κόστισε λίγο χρόνο. Ετσι, ήμουν ένα δέκατο πίσω από τον Michael στις δοκιμές κατάταξης.
auto.in.gr
- Προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (vid)
- ΑΕΚ – ΟΦΗ: Οι Κρητικοί κάνουν το 1-0 με τον Σαλσέδο (vid)
- Ο Apon έρχεται δυναμικά με νέο album κι εμφανίσεις – Χαμός στα social media με το teaser για το νέο του album
- Όταν η δουλειά των ονείρων σου παραμένει όνειρο: Γιατί οι νέοι σκέφτονται να φύγουν για πάντα από την Ελλάδα;
- Ρόδος: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος που καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη – 4 συλλήψεις
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας για τον 13ο και 14ο μισθό – Συγκέντρωση στο ΣτΕ και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών
